WERKZAAMHEDEN

Belmer Totaalbouw Almere

Aan de hand van uw wensen kunnen we alle voorkomende nieuwbouwprojecten verzorgen, variërend van bedrijfsruimtes en woningen tot utiliteitsbouw. In gezamenlijk overleg met u of een architect kunnen we ook verbouwingswerkzaamheden aan woningen, bedrijfspanden en overig onroerend goed uitvoeren. Vanzelfsprekend kunnen wij daarbij – net als bij nieuwbouw – ook zorgdragen voor de complete aanvraag en afhandeling van de bouwvergunning inclusief het verzorgen van eventueel het benodigde tekenwerk.

Van maquette

“Van maquette … “

"Tot realisatie"

“tot realisatie.”

Nieuwbouw

Van woningen en kantoren tot utiliteitsbouw; Belmer Totaalbouw heeft ruime ervaring met nieuwbouwprojecten en alles wat daarbij komt kijken, zoals de bouwvergunningsaanvraag en afhandeling. Die bijkomstigheden neemt Belmer Totaalbouw u graag uit handen. In overleg met u en eventueel een architect wordt gekeken naar de best mogelijke oplossingen.

Verbouwen

Voor particulieren, gemeentelijke instellingen, makelaars, projectbureau’s en vastgoedorganisaties voert Belmer Totaalbouw complete verbouwwerkzaamheden uit. Of dit een dakopbouw, uitbouw, dakkapellen of een complete interne verbouwing betreft, alle werkzaamheden kunnen van A tot en met Z door Belmer Totaalbouw verzorgd worden. Van vergunningsaanvraag (tekenwerk en constructieberekeningen) tot en met oplevering kunnen wij de klant mee ontzorgen.

Renovatie

Wonen en werken in een oudere woning of een gedateerd bedrijfspand heeft zijn charme. Goed onderhoud is echter van groot belang. Dit onderhoud vereist speciale deskundigheid, die Belmer Totaalbouw u als geen ander kan bieden. Wij hebben veel ervaring met de renovatie van monumentale panden, vrijstaande villa’s en landhuizen. U kunt de renovatie van uw woning of kantoorpand met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Op deze website vindt u diverse projecten welke wij tot een goed resultaat hebben uitgevoerd en indien u wenst kunnen we op kantoor u meer hierover vertellen.

Turnkey-projecten

Voor makelaar en vastgoedorganisaties levert Belmer Totaalbouw complete turnkey-projecten op. Eventuele sloopwerkzaamheden nemen wij graag voor onze rekening. Het eindresultaat is een vakkundig perfect afgewerkte pand dat bij oplevering direct klaar is voor gebruik.