BELMER TOTAALBOUW BV

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand en zoekt u een partner die deze plannen, samen met u, realiseert? Bij Belmer Totaalbouw is alle kennis in huis om kleine en grote projecten succesvol en naar volle tevredenheid uit te voeren. Kijk rustig op onze website rond, zodat u een indruk krijgt wat voor werkzaamheden wij verrichten, wie onze klanten zijn, wat voor projecten wij reeds gerealiseerd hebben en hoe u met ons in contact kunt komen.

Gevestigd in Almere

Belmer Totaalbouw is een Besloten Vennootschap welke gevestigd is in Almere. Hierdoor liggen we centraal in de driehoek, Lelystad, het Gooi en Amsterdam, waardoor we een breed werkgebied bestrijken. Dit wil overigens niet zeggen dat we onze werkzaamheden alleen tot deze gebieden beperken.

DIT IS WAAR WE VOOR STAAN

Belmer Totaalbouw heeft de juiste expertise en ervaring in huis voor het uitvoeren van zowel kleine als grote nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en turnkey-projecten. Dankzij onze intensieve samenwerking met diverse onderaannemers kunnen wij u nog beter en vollediger van dienst zijn. 

Jong en dynamisch
Als jong en dynamisch bedrijf weten we exact hoe we voor u als klant de beste oplossing kunnen bieden, telkens weer op basis van specifieke wensen en behoeftes. Als bouwbedrijf realiseren we projecten waarbij we met diverse betrouwbare onderaannemers nauw samenwerken. 

Flexibel en betrokken
We doen veel zelf, maar werken zoals eerder vermeld ook nauw samen met diverse gespecialiseerde onderaannemers, waarbij wij altijd eindverantwoordelijk blijven richting onze klanten. Kenmerkend voor Belmer Totaalbouw is de hoge mate van flexibiliteit en de betrokkenheid van de medewerkers om onze klanten steeds weer de beste en meest complete oplossingen te kunnen bieden.

Belmer Totaalbouw BV is aangesloten bij Bouwend Nederland: De vereniging van bouw- en infrabedrijven.